Πέμπτη 21 Μαΐου 2020

Ενημέρωση για σχολικές εκδρομές

Αγαπητοί γονείς καλημέρα,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω της ακύρωσης των εκδρομών εξαιτίας του covid19 το κράτος εξέδωσε Υπουργική Απόφαση σύμφωνα με την οποία τα ταξιδιωτικά πρακτορεία οφείλουν να επιστρέψουν το ποσό της προκαταβολής που έδωσαν οι μαθητές με τη μορφή voucher. Αυτό σημαίνει ότι θα λάβετε από το πρακτορείο ένα voucher αξίας 30 ευρώ, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στην επόμενη εκδρομή που θα πάει το παιδί ή κάποιος από τους γονείς  με το πρακτορείο του κ. Κων/νου Θωμόγλου. Αν δεν το χρησιμοποιήσετε μέσα σε 18 μήνες θα σας επιστραφεί από το πρακτορείο το ποσό των 30 ευρώ.
Τα υπόλοιπα χρήματα που έδωσαν τα παιδιά τα έχουν οι υπεύθυνες καθηγήτριες της εκδρομής οι οποίες μόλις παραλάβουν και τα voucher από το πρακτορείο θα τα επιστρέψουν στους μαθητές. Αν κάποιος από τους γονείς δεν επιθυμεί να παραλάβει τα χρήματα το παιδί του, παρακαλώ να μας ενημερώσει και να περάσει ο ίδιος από το σχολείο μέχρι τις 5 Ιουνίου για να τα παραλάβει μετά από τηλεφωνικό ραντεβού.
Για οποιαδήποτε απορία παρακαλώ να επικοινωνήσετε με τις κυρίες Μαρία Μεντίζη στο τηλέφωνο 6977356295 και Ελισάβετ Δημητριάδου στο τηλέφωνο 6946007264.

Με εκτίμηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου