Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

Μήνυμα του Δ.Σ. για τη νέα σχολική χρονιά





ΜΗΝΥΜΑ  ΓΙΑ  ΤΗ  ΝΕΑ  ΣΧΟΛΙΚΗ  ΧΡΟΝΙΑ

Ο πρόεδρος και τα μέλη του  Διοικητικού Συμβουλίου  του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων  είναι στην ευχάριστη θέση  να  καλωσορίσουν  όλους τους νέους και παλαιούς μαθητές  για τη νέα σχολική χρονιά 2017-18.
Ευχόμαστε  σε  μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικό προσωπικό υγεία, δύναμη και φώτιση για μια
δημιουργική φοίτηση.

Ο σύλλογος μας για ακόμη μια χρονιά θα βρίσκεται δυναμικά πλάι σε όλους τους μαθητές και εκπαιδευτικούς για να  συμβάλει με όλες του τις δυνάμεις  στην  αποτελεσματικότερη  εκπαίδευση, στην αξιοπρεπή διαβίωση εντός της σχολικής μονάδας αλλά και στην  ποιοτικότερη επίλυση τυχόν προβλημάτων.
Η ενεργή συμμετοχή όλων των γονέων και η παρουσία τους στις εκδηλώσεις του σχολείου και του συλλόγου γονέων είναι πάντοτε αναγκαία, μας ενθαρρύνει και μας κάνει ακόμη πιο αποτελεσματικούς.

Ευελπιστούμε και ενεργούμε ανάλογα ώστε και  τη φετινή χρονιά  το σχολείο μας, παρά τις επικρατούσες αντίξοες συνθήκες   γενικά στην εκπαίδευση τα τελευταία χρόνια, να μπορέσει να διατηρήσει το υψηλό επίπεδο που κατέχει μεταξύ των υπολοίπων Μουσικών Σχολείων στην Ελλάδα.
Ως σύλλογος προσπαθούμε χρόνο με τον χρόνο να γινόμαστε πιο αποδοτικοί στις ενέργειές μας και πιο ανταποδοτικοί σε σχέση με την συνδρομή που καλούνται οι γονείς να συνδράμουν ετησίως.

Για την τρέχουσα περίοδο η συνδρομή μας παραμένει 20 ευρώ ανά οικογένεια (ανεξάρτητα από τον αριθμό των παιδιών της που φοιτούν στο σχολείο).
Θα θέλαμε επίσης να σας γνωστοποιήσουμε ότι έχουμε προς διάθεση συλλεκτικό τετραπλό άλμπουμ με
DVD όλων των εκδηλώσεων του σχολείου για την περίοδο 2016-2017  στη  συμβολική τιμή των 3 ευρώ. Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη γραμματεία του σχολείου.

Είμαστε πάντοτε στην διάθεσή σας.
Τα στοιχεία επικοινωνίας με το σύλλογο και τα μέλη του Δ.Σ. είναι:
Ηλεκτρ. δ/νση συλλόγου: 
goneismousikouserron@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου